Тук ще намерите безплатни бланки и образци на най-използваните GDPR декларации, договори и други документи.

Декларация за съгласие за обработване на лични данни

 

Попълва се при събиране на данни от нови или съществуващи клиенти и партньори

СВАЛИ

Декларация за съгласие от работник или служител

 

Попълва се при запознаване на служител с вътрешните правила на една организация

СВАЛИ

Декларация за обучение от работник или служител

 

Попълва се при провеждане на GDPR обучение на нови и съществуващи служители

СВАЛИ

Индивидуален GDPR Доклад

 

Безплатен доклад за вашата организация с индивидуални предложения и препоръки

Свали

Всички други бланки и документи

 

Не намирате нужните образци? Изпробвайте безплатно нашия GDPR софтуер и получете достъп до всички документи

Опитай безплатно

Безплатен GDPR Наръчник

 

Практични съвети и подходи за управление и обработка на лични данни

Свали

Внимание! Екипа на LT се старае да обновява и актуализира всички бланки и образци спрямо последните наредби на ОРЗД. Ползването на предоставените от нас документи по-никакъв начин не означава, че вашата организация спазва всички изисквания и LT не носи отговорност при неправилно, непълно или грешно използване на нашите документи.

Декларация за съгласие за обработване на лични данни

 

Попълва се при събиране на данни от нови или съществуващи клиенти и партньори

СВАЛИ

Декларация за съгласие от работник или служител

 

Попълва се при запознаване на служител с вътрешните правила на една организация

СВАЛИ

Декларация за обучение от работник или служител

 

Попълва се при провеждане на GDPR обучение на нови и съществуващи служители

СВАЛИ

Всички други бланки и документи

 

Не намирате нужните образци? Изпробвайте безплатно нашия GDPR софтуер и получете достъп до всички документи

Опитай безплатно

Индивидуален GDPR Доклад

 

Безплатен доклад за вашата организация с индивидуални предложения и препоръки

Свали

Безплатен GDPR Наръчник

 

Практични съвети и подходи за управление и обработка на лични данни

Свали

Внимание! Екипа на LT се старае да обновява и актуализира всички бланки и образци спрямо последните наредби на ОРЗД. Ползването на предоставените от нас документи по-никакъв начин не означава, че вашата организация спазва всички изисквания и LT не носи отговорност при неправилно, непълно или грешно използване на нашите документи.

Разберете дали спазвате всички GDPR наредби и изисквания напълно БЕЗПЛАТНО

Само за 60 секунди!

 

Спестете 250 лв. и вземете вашия доклад сега!

 

100 % гаранция за качество и точност

 

Индивидуални препоръки и предложения

Информационен център за GDPR

Какво е GDPR?

Повече за Европейския Регламент, неговите изисквания и видовете личните данни.

Кой трябва да спазва GDPR?

Кой фирми и организации са задължени да спазват новите наредби?

Защо трябва да спазваме GDPR?

4 важни причини, защо да спазваме Европейския Регламент

Безплатни Бланки и Образци на Документи 

Всички оборотни GDPR документи и кога е нужно да бъдат изплозвани

Безплатен Индивидуален GDPR Доклад

Разберете дали вашата организация спазва всички изисквания за лични данни

Безплатно Демо на Софтуер за GDPR

Опитайте безплатно най-новия софтуер за управляване и обработка на лични данни

Софтуер за GDPR и лични данни

Лесно решение, без нуждата от адвокати или други скъпи консултанти

Какво е Договор за Лични Данни?

Какво представлява един такъв документ и в какви ситуации трябва да бъде прилаган?

Десет практически стъпки за прилагане на GDPR

Практически документ разработен от КЗЛД за спазване на Европейския Регламент