Записване за демо

Запиши се за демо

Разбери как да се справиш с GDPR, без адвокати или други скъпи консултанти

Включва:

  • 60 минутна онлайн среща и безплатна GDPR консултация на стойност от 250 лв.

  • Демо на най-доброто решение за спазване на Европейския Регламент

  • Изготвяне на индивидуален доклад за съответствие с последните наредби

  • Предложения и препоръки за спазване на GDPR изисквания

 

Запиши се за демо

Разбери как да се справиш с GDPR, без адвокати или други скъпи консултанти

Записване за демо

Запиши се за демо

Разбери как да се справиш с GDPR, без адвокати или други скъпи консултанти

Информационен център за GDPR

Какво е GDPR?

Повече за Европейския Регламент, неговите изисквания и видовете личните данни.

Кой трябва да спазва GDPR?

Кой фирми и организации са задължени да спазват новите наредби?

Защо трябва да спазваме GDPR?

4 важни причини, защо да спазваме Европейския Регламент

Безплатни Бланки и Образци на Документи 

Всички оборотни GDPR документи и кога е нужно да бъдат изплозвани

Безплатен Индивидуален GDPR Доклад

Разберете дали вашата организация спазва всички изисквания за лични данни

Безплатно Демо на Софтуер за GDPR

Опитайте безплатно най-новия софтуер за управляване и обработка на лични данни

Софтуер за GDPR и лични данни

Лесно решение, без нуждата от адвокати или други скъпи консултанти

Какво е Договор за Лични Данни?

Какво представлява един такъв документ и в какви ситуации трябва да бъде прилаган?

Десет практически стъпки за прилагане на GDPR

Практически документ разработен от КЗЛД за спазване на Европейския Регламент