вземи сега!

Разберете дали спазвате всички GDPR наредби и изисквания напълно безплатно

Само за 60 секунди!

 

Спестете 250 лв. и вземете вашия доклад сега!

 

100 % гаранция за качество и точност

 

Индивидуални препоръки и предложения

Kак работи?

Отговорете на 6 основни въпроса. Не отнема повече от 60 секунди!

Ние ще анализираме вашите отговори и дейност и ще създадем подробен GDPR доклад, напълно безплатно!

Защо е безплатно?

Нашата иновативна система автоматично извършва пълен анализ и генерира индивидуален доклад специално за ВАС!

Какво получавате?

  • Подробен доклад, специално изработен за вашата организация

  • Идентифициране на потенциални пропуски и нарушения

  • Препоръки за подобряване на съществуващи или създаване на липсващи документи и процеси

  • БОНУС! Ако информацията в доклада не е достатъчна, или не сте сигурни какво трябва да предприемете, получавате и безплатна GDPR консултация с наш специалист

Какво съдържа доклада?

  • Пълна оценка на вашата организация

  • Информация за липсващи документи

  • Описание на непълни регистри

  • Идентифициране на потенциални пропуски и нарушения

  • Предложения и препоръки

 

вземи сега!

Информационен център за GDPR

Какво е GDPR?

Повече за Европейския Регламент, неговите изисквания и видовете личните данни.

Кой трябва да спазва GDPR?

Кой фирми и организации са задължени да спазват новите наредби?

Защо трябва да спазваме GDPR?

4 важни причини, защо да спазваме Европейския Регламент

Безплатни Бланки и Образци на Документи 

Всички оборотни GDPR документи и кога е нужно да бъдат изплозвани

Безплатен Индивидуален GDPR Доклад

Разберете дали вашата организация спазва всички изисквания за лични данни

Безплатно Демо на Софтуер за GDPR

Опитайте безплатно най-новия софтуер за управляване и обработка на лични данни

Софтуер за GDPR и лични данни

Лесно решение, без нуждата от адвокати или други скъпи консултанти

Какво е Договор за Лични Данни?

Какво представлява един такъв документ и в какви ситуации трябва да бъде прилаган?

Десет практически стъпки за прилагане на GDPR

Практически документ разработен от КЗЛД за спазване на Европейския Регламент

GDPR изисквания, срокове, обяснение и друга полезна информация

Регламентът ще изгради нов стандарт за защита на потребителите и техните данни